Nagykanizsa környéki szállások, programok, látnivalók

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Magyarország » Zala megye » Nagykanizsa  

Lorenzo Pizzeria

  • Lorenzo Pizzeria, Nagykanizsa

  • Lorenzo Pizzeria, Nagykanizsa (2.kép)

Pizza Nagykanizsa?
Akkor Lorenzo Pizzeria!

Nagykanizsán a Teleki és a Tavasz utca sarán található Éttermünk a Lorenzo Pizzéria és Étterem. Szép, modern épületben nyithattuk meg éttermünket. Azonban modern is csak a történelem és a hagyományok ismeretében lehet az ember és ezért a Lorenzo Pizzéria-nak kifejezett célja, hogy az ételeivel szép pillanatokat őrizhessenek meg! Nagyszerű séfünk, gondoskodik arról, hogy mindenki megtalálja étlapunkon a kedvére valót.

Ahogy a kor, az évszakok és a vendégek igényei változnak, úgy változunk mi is, és állandó étlapunkat folyamatosan frissítjük.

De a Lorenzo Pizzéria több mint egy étterem. Találkozóhely, rendezvényhelyszín, konferencia helyszín – szinte minden helyzetre és igényre kínálunk megoldást. Éttermünk 40-60 fős, ültetett rendezvényeknek tudunk helyet biztosítani. A Lorenzo kiválóan alkalmas esküvői vacsorák, céges rendezvények, osztálytalálkozók, születésnapok, karácsonyi partik lebonyolítására.

Mi gondoskodunk a helyszínről, a vendéglátásról, az alapvető technikáról – a kedves vendégnek egyszerűen csak jól kell éreznie magát.

Mikor? Hétfő - Szombat: 11:00-től 21:00-ig

FONTOS! Turisztikai tartalmat mindenki szabadon regisztrálhat, melyről az adatok között megadott e-mail cím tulajdonosát automatikusan értesítjük. A fenti adatok valódiságát a feltüntetett e-mail cím (info@lorenzopizzeria.hu) tulajdonosa eddig még nem igazolta vissza!

Ha Ön a fenti tartalom kapcsolattartója, kérjük kattintson ide!

Értékelések  Írjon értékelést

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben