Szállás Nagykanizsa, szállásfoglalás, programok, látnivalók egy helyen.

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Magyarország » Zala megye » Nagykanizsa  

Corner Irish Pub Söröző és Étterem

  • Corner Irish Pub Söröző és Étterem, Nagykanizsa

  • Corner Irish Pub Söröző és Étterem, Nagykanizsa (2.kép)

Kedves, precíz kiszolgálással és bőséges választékkal vár a Corner Irish Pub Söröző és étterem!

A kulináris élvezetek mellett folyamatosan szóló hangulatos zenékkel, ingyenes WiFi hozzáféréssel is növeljük a komfort érzetedet. Valamint a nívósabb sporteseményeket projektoron kivetítve is nézheted az étteremben barátaiddal, ismerőseiddel. Itt véget érnének az étterem kényelmi szolgáltatásai?

Dehogy! Tavasztól nyár végéig a felújított és kellemes látképet nyújtó Erzsébet tér mellett kialakított, az étteremhez tartozó terasz részen csillapíthatod szomjadat és étvágyadat. Minőségi ásványvizek, üdítők, koktélok, sörök és röviditalok széles választékával várjuk a nyári hőségben kiszáradt vendégeinket.

Ha éttermünkben foglalsz asztalt randevúdhoz, meglepetéssel kedveskedünk neked és kiszemelted illetve párod számára! Ezen felül hetente változó ételakciókkal és minden hétvégén más-más italakcióval, promóciókkal várunk, hogy megalapozhasd a kellemes hangulatot az éjszakai szórakozáshoz.

Hétköznapokon kedvező árú, hetente változó menü kínálattal várunk, illetve választható állandó menüvel.

Magánszemélyeken kívül természetesen a Corner Irish Pub Söröző és étterem rendelkezésre áll cégek, vállalatok, intézmények, iskolák és vállalkozások, értékesítési csoportok számára is. Az étterem karakterisztikája lehetővé teszi céges rendezvények, bemutatók, prezentációk, szalagavató vacsorák és konferenciák lebonyolítását is kellemes komfortos környezetben. Ehhez rendelkezésre áll elkülöníthető 50 fős részlegünk valamint technikai eszközeink, úgy mint projektor és kérésre kihangosítás is igénybe vehető.

Mikor? Hétfő - Csütörtök: 11:00 - 23:00
Péntek: 11:00 - 01:30
Szombat: 17:00 - 01:30

Értékelések  Írjon értékelést

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben